Kunstgebit mogelijk binnen 1 dag!

Kunstgebit
Tandprotheticus

Wladimir Schepers

Tandprotheticus Wladimir Schepers

 

”Met mijn ervaring en wetenschap over materialen en een geavanceerde en uitgebalanceerde werkwijze ben ik in staat om in één dag een volledig kunstgebit te maken. Dat is nogal uniek in Nederland. Ik behoor dan ook tot één van de weinigen in Nederland die daar toe in staat is”.

MEER DAN 30 JAAR ERVARING

Wladimir Schepers heeft, na zijn afstuderen in 1985 als tandprotheticus, jarenlang met veel passie een florerend bedrijf met 8 medewerkers geleid in Den Helder.
Hierna heeft hij, na een periode van onthaasten in Frankrijk, zich gevestigd in het mooie Limburg om daar zijn kennis en kunde wederom op tafel te leggen en zijn professie voort te zetten.
In een gecontroleerde mate. “Alleen maar mooie dingen maken voor een enkele patiënt”. Het bloed kruipt nou eenmaal waar het niet gaan kan.


De medische en technische kennis van Wladimir Schepers is volledig up-to-date. Hij is bekend met de nieuwste wetenschappelijk onderbouwde technieken en behandelingen. Zijn ervaring en routine maken dat u verzekerd bent van het beste resultaat.

Wladimir Schepers laat zich bijstaan door de beste specialisten en leveranciers die dezelfde hoge normen als hij hanteert als het gaat om kwaliteit en service. De kunstgebitten, protheses en implantaten die Wladimir Schepers maakt zijn daarom kwalitatief hoogstaand.

Als u opziet tegen de behandeling zal de persoonlijke benadering, servicegerichtheid en jarenlange ervaring maken dat u zich al snel in goede handen voelt bij Wladimir Schepers, ook bij u thuis. Hij heeft al vele cliënten naar tevredenheid geholpen en wil ook graag u tot deze groep rekenen.

Lid ONT – Organisatie Nederlandse Tandprothetici. De waarborg voor kwaliteit en vakmanschap.

Afspraak maken?

Geheel vrijblijvend nemen wij contact met u op