Kunstgebit mogelijk binnen 1 dag!

Kunstgebit
Tandprotheticus

Leon Engels

Tandprotheticus Leon Engels

 

”Dankzij ruime ervaring met patiënten weet ik het juiste kunstgebit aan te meten voor de perfecte beet. Met mijn ruime kennis, kunde en ervaring m.b.t. tandtechniek ben ik in staat om in één dag een volledig kunstgebit te maken.  “

MEER DAN 35 JAAR ERVARING

Leon Engels heeft zijn opleiding als tandtechnicus in 1982 voltooid aan het hoger secondair onderwijs instituut Anneessens te Brussel, België.

Bij het Tandtechnisch Laboratorium Nieuwenhuis in Geleen heeft hij 8 jaar gewerkt als tandtechnicus. In 1989 heeft Leon Engels het Venloos Tandtechnisch Laboratorium bv overgenomen. Als tandtechnicus heeft hij veel ervaring opgedaan in het oplossen van moeilijke problemen. In 2011 is Leon gestart met de opleiding Tandprotheticus, aan de Hoge school te Utrecht waar hij in juni 2015 afgestudeerd is. Sinds maart 2017 werkt Leon Engels als Tandprotheticus voor Dental Solutions in Hoensbroek.

Als u opziet tegen de behandeling zal de persoonlijke benadering, servicegerichtheid en jarenlange ervaring maken dat u zich al snel in goede handen voelt bij Leon Engels, ook bij u thuis. Hij heeft al vele cliënten naar tevredenheid geholpen en wil ook graag u tot deze groep rekenen.

Lid ONT – Organisatie Nederlandse Tandprothetici. De waarborg voor kwaliteit en vakmanschap.

Afspraak maken?

Geheel vrijblijvend nemen wij contact met u op