Kunstgebit mogelijk binnen 1 dag!

Dental Solutions Venlo

Tandprothetiek overname door Dental Solutions Venlo

Dental Solutions Venlo

Dental SolutionsVenlo hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn klanten en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Wij willen u graag mededelen Wladimir Schepers van een welverdiend pensioen gaat genieten.

Wladimir Schepers met pensioen

Na een groot aantal jaren met veel plezier en toewijding zijn bedrijf te hebben gerund is hij per 1 maart terugtreden. Tandprotheticus Leon Engels zal in zijn voetsporen treden. Leon is een gediplomeerd tandprotheticus, die meer dan 30 jaar ervaring heeft in het behandelen van patiënten met gebitsprothesen.

Deze tandprothetiek overname brengt voor u als klant geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres voor uw gebitsprothese en garanderen de service die u de afgelopen jaren van Wladimir gewend bent.

Gebitsprothese ouder dan 5 jaar?

Indien uw gebitsprothese al meer dan vijf jaren oud is, vergoed uw basisverzekering een nieuwe prothese voor maar liefst 75%. Hierbij dient u wel rekening te houden met uw wettelijke eigen bijdrage. Ook het aanpassen van uw prothese wordt voor 75% vergoed.

Gratis op controle?

Wij bieden u een gratis controle van uw gebits- prothese en geheel vrijblijvend advies.
U kunt een afspraak maken door te bellen met 06-10348734 of door een afspraak aan te melden.

Afspraak maken?

Geheel vrijblijvend nemen wij contact met u op